Kunder

Våre kunder

Våre oppdragsgivere er mange av Norges største eiendomsselskaper, industri, datasentraler, hotellkjede, større retail kjeder og alpinanlegg. Mange av våre oppdragsgivere har vi hatt gleden av å ha vært rådgivere for over en periode på over 10-15 år.

Våre Oppdragsgivere har ulike behov, og med god kunnskap om markedet og ulike leverandører utarbeider vi løsninger som er optimal for virksomheten. Vi bistår med løsninger for Norge og andre nordiske land.

Hva noen av våre kunder sier om Actus

Veolia Norge AS

Kurt Jørgensen

Adm.direktør

“Veolia Norge AS har gjennom en årrekke benyttet seg av Actus med kontaktperson Tommy Brekke. Vi har en god dialog, og har stor forutsigbarhet på våre innkjøp av strøm. Rapporter for innkjøp og oppfølging er enkle å forstå og gir oss en god oversikt på våre innkjøp vs spot.Actus framstår for oss som en solid og troverdig aktør i markedet.”

Høgh Eiendom AS

Finn Halvorsen

Forvaltningsdirektør

“Vi har hatt stor suksess med Actus og deres Oppdekningsstrategi for innkjøp av strøm. Det har gitt virksomheten den nødvendige forutsigbarheten og lave kostnader.”

Raufoss Technology

Hans Petter Kristiansen

Industrialization Manager

“Actus er for oss en solig og viktig samarbeidspartner innen rådgivning ved innkjøp av energi. Vi har hatt et godt samarbeid gjennomen årrekke, de forstår våre behov og tilpasser løsningene deretter. Vi har hatt stor effekt av å ha Actus som rådgiver for innkjøp av energi. Det har gitt oss forutsigbarhet, markedsmessig riktige priser og store besparelser”

Oxer Eiendom

Ole-Jørgen With Stenmark

Eiendomssjef

Oxer Eiendom har helt siden 2004 hatt et meget godt samarbeid med Actus. Actus er en trygg samarbeidspartner som vi stoler 100 prosent på. Deres strategier har vist seg å være svært lønnsomme for Oxer Eiendom og våre leietakere .”

Våre referanser med logo

Citycon

Höegh Eiendom

Mustad Eiendom.

Bulk Infrastructure

Veolia Norge

Colliers Management